Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattintson ide »  
 
 
  KORSZERŰ
KÖLTSÉGKÍMÉLŐ
KÖRNYEZETTUDATOS
 
 
 
 
Kedves Ügyfelünk!
 
A levélszolgáltatásokhoz kapcsolódó, jelenleg papíralapon zajló adatcsere elektronikus csatornán való megvalósítása a fenti hívószavak mentén kiemelt törekvésünk.

A postai technológiaváltásból adódó előnyöket akkor tudják a legoptimálisabban kihasználni, amennyiben a leveleik feladása elektronikus feladójegyzék (továbbiakban: EFJ) kíséretében történik, továbbá a kézbesítéshez kapcsolódó információkat elektronikusan is képesek fogadni.

2019 júliusától árban és technológiában is megkülönböztetjük a papíralapú, illetve az elektronikus feladójegyzékkel feladott könyvelt levélküldeményeket. 2019 harmadik negyedévétől pedig elérhetővé tesszük a papíralapú tértivevény korszerű és új igénybevételi formáját, az elektronikus csatornán megküldött kézbesítési igazolást is.

A változásokat, illetve a felkészüléshez szükséges műszaki leírásokat az alábbi tájékoztatók tartalmazzák:


Bízunk benne, hogy Ön is az üzletileg kedvezőbb és korszerű elektronikus megoldásainkat választja.
 
 
 
  Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.
 
 
 
  Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) a természetes személyek személyes adatainak védelméről szól. Jelen levelünkkel Önöket - a szerződéskötéskor megadott kapcsolattartói e-mail címen - cégként szólítjuk meg, így megkeresésünk nem tartozik a GDPR hatálya alá.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keresse fel személyes értékesítőjét.
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!