2020. július 1-jétől megkülönböztetjük egymástól egyes szolgáltatásaink feladási árait.
                                                           
 
  Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattintson ide »
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!
 
 
 
 

Tisztelt Ügyfelünk!
 

A Magyar Posta a modern megoldásokra, az elektronikusan elérhető szolgáltatásaira kívánja helyezni a hangsúlyt, ezért 2020. július 1-től a levélfeladásoknál árban is különbséget tesz a hagyományos és az elektronikusan előkészített levélszolgáltatásai között.

Tesszük ezt annak érdekében, hogy ügyfeleink részére naprakész, kényelmes és előnyős megoldásokat biztosítsunk.

A továbbiakban megkülönböztetjük egymástól

  • az azonosító nélkül, illetve azonosítóval ellátott közönséges levelek, valamint,
  • az ajánlott levélküldeményeknél az elektronikus feladójegyzékkel, vagy anélkül történő feladásra való előkészítésétől függő,
  • a tértivevényes és a címzett kezébe küldemények esetében a 2019. július 1. utáni verziójú elektronikus feladójegyzékkel, vagy anélkül történő feladásra való előkészítésétől függő

feladási árait is. Hivatalos irat esetén pedig kötelező elektronikus feladójegyzék-használatot írunk elő, ezért ezt a terméket az ár-megkülönböztetés nem érinti.
A Postai szolgáltatások ÁSZF ezt is tartalmazó módosítását itt tekintheti meg.

Felhívjuk a figyelmét, hogy

  • a Magyar Posta 2019. decemberében vezette be új levéltermékét, az azonosított közönséges levélküldeményt. Ennek előnye, hogy a sikertelen kézbesítésről elektronikusan értesítjük a feladót.

  • 2020. július 1-től a jelenlegi (azonosító nélküli) közönséges levélküldemények feladási tarifái továbbra is érvényben maradnak, míg az azonosított levelek díjai változnak, csökkentjük azokat.

  • szintén 2020. július 1-től az ajánlott, tértivevényes és címzett kezébe levélküldemények esetében is eltérő díjjal vehetők igénybe az elektronikus feladójegyzékes és a papíralapú (továbbá a 2019. július 1 előtti verziójú elektronikus) okirattal feladott küldemények.

  • az ingyenes e-Postakönyv használatával a levelek feladásához szükséges nyomtatványok kitöltése egyszerűbb, illetve költségtakarékos.

Az új küldeményfajta díjairól és az ajánlott, illetve tértivevényes szolgáltatások esetében alkalmazott árakat tartalmazó dokumentumot innen tudja letölteni.
 
 
 
  Amennyiben további kérdései merülnek fel, kérjük, forduljon bizalommal postai kapcsolattartójához, aki készséggel áll az Ön rendelkezésre.


Üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.
 
 
 
  Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) a természetes személyek személyes adatainak védelméről szól. Jelen levelünkkel Önöket - a szerződéskötéskor megadott kapcsolattartói e-mail címen - cégként szólítjuk meg, így megkeresésünk nem tartozik a GDPR hatálya alá.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keresse fel személyes értékesítőjét.
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!