Biztonságos fizetés: előre utalással vagy bankkártyával
                                                           
 
  Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattintson ide »
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!
 
 
 
 
Biztonságos fizetés: előre utalással vagy bankkártyával
 

A koronavírus elleni védekezés során egyre inkább előtérbe kerül a személyes találkozást teljesen kizáró online vásárlás. Azonban érdemes azt is átgondolni, hogy a fizetésre milyen biztonságos, fizikai érintkezést teljesen elkerülő, vagy minimális kontaktussal megoldható lehetőségek vannak.
 
 
 
   
 
 
  Előre utalás  
 
 
  Teljesen biztonságos  
 
 
   
 
 
 
Bankkártyás fizetés
 
 
 
  Lehetséges a teljesen érintésmentes fizetés  
 
 
   
 
 
 
Készpénzes fizetés
 
 
 
  Elkerülhetetlen fizikai kontakt  
 
 
  A legbiztonságosabb most az előre fizetés, hiszen ilyenkor elkerülhető a közvetlen fizikai kapcsolat a futár és a vásárló között, fizetés nélkül átadható a csomag. Ezért azt javasoljuk, hogy hívja fel vásárlói figyelmét az előre fizetés fontosságára. Ez Önnek azért is előnyös, mert előre fizetéssel az esetleges visszáru arány is csökkenthető.

Amennyiben a vásárló ragaszkodik az utánvéthez, akkor lehetőség szerint ösztönözzük a bankkártyás fizetést. Április 15-től 15.000 Ft-ra nő az érintéssel működő fizetések értékhatára, így kevesebb esetben lesz szükség fizetéskor a PIN kód megadására.

Fentiekhez segítségként figyelemfelkeltő bannereket készítettünk, melyek a weboldalon, vagy a rendelési felületen megjelenítve segíthetik a vásárlók tájékoztatását. Ezeket különböző méretekben INNEN tudja díjmentesen letölteni. Amennyiben más méretű bannerre lenne szüksége, ebben is szívesen segítünk, ezt kérjük, jelezze postai kapcsolattartójának.
 
 
 
  Vigyázzunk egymásra!

Magyar Posta Zrt.
 
 
 
  Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) a természetes személyek személyes adatainak védelméről szól. Jelen levelünkkel Önöket - a szerződéskötéskor megadott kapcsolattartói e-mail címen - cégként szólítjuk meg, így megkeresésünk nem tartozik a GDPR hatálya alá.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keresse fel személyes értékesítőjét.
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!