A környezettudatosság valamint a hatékony és gazdaságos működés ma már alapvető a vállalatok életében.
                                                           
 
  Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattintson ide »
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!
 
 
 
 

Tisztelt Ügyfelünk!
 

A környezettudatosság valamint a hatékony és gazdaságos működés ma már alapvető a vállalatok életében. Nincs ez másként a Magyar Postánál sem: a postai változásokat ezen kettős cél mentén tervezzük és hajtjuk végre. A változások egyik fontos része a papíralapú adminisztráció csökkentése.

A hivatalos iratokhoz használt tértivevénylap kivezetését követően a következő nagy mérföldkő a belföldi (zöld) tértivevénylap kivezetése levélküldemények esetében, tervezetten 2021. január 1-től. Ezzel összefüggésben az alábbi változásokkal fog találkozni:

  • megszűnik a zöld színű, belföldi tértivevénylap, ettől az időponttól a levelekhez már nem lehet csatolni,
  • a tértivevénylap helyett kizárólag annak elektronikus megfelelője, az elektronikus kézbesítési igazolás (EKI), vagy annak papír alapú másolata lesz elérhető és szolgál hiteles dokumentumként a kézbesítés részleteiről.
 
 
 
 
Hogyan kapok visszaigazolást tértivevényes levél feladásakor?
 
Ahhoz, hogy elektronikus kézbesítési adatokat tudjunk biztosítani Önnek, a teljes folyamatot digitális útra kell terelnünk, első lépésként a feladást elektronikus feladójegyzékkel (EFJ) ajánljuk előkészíteni. Ehhez segítségként még az év végéig több levéllel is megkeressük majd Önt annak érdekében, hogy részletesen megismerkedhessen az elektronikus feladójegyzékkel történő feladásra való átállás és a kézbesítési igazolás igénybevételi lehetőségeivel.

Amennyiben Ön már most igénybe szeretné venni a tértivevény modern formáját, úgy bővebb tájékoztatóinkat az alábbi ábra megfelelő részeire kattintva érheti el.
 
 
 
  EFJ előállítási lehetőségek
EFJ beküldési lehetőségek
 
 
 
  Mi az EKI?
EKI díjmentes és díjköteles visszaküldési csatornái
 
 
 
  További sikeres együttműködésben bízva, üdvözlettel:

Magyar Posta Zrt.
 
 
 
  Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) a természetes személyek személyes adatainak védelméről szól. Jelen levelünkkel Önöket - a szerződéskötéskor megadott kapcsolattartói e-mail címen - cégként szólítjuk meg, így megkeresésünk nem tartozik a GDPR hatálya alá.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keresse fel személyes értékesítőjét.
Kérjük, erre a levélre ne válaszoljon!